تامین کامل امنیت در شعبات اخذ رای مشهد و خراسان رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) ۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

۴۰۰۰ نخبه در خراسان رضوی شناسایی شده‌اند

  • کد خبر: ۲۱۵۵۴۹
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
۴۰۰۰ نخبه در خراسان رضوی شناسایی شده‌اند
شناسایی نخبگان مدارس خراسان‌رضوی در دستورکار بنیاد نخبگان قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز «در خراسان‌رضوی ظرفیت پنهانی از نخبگان داریم که هنوز شناسایی نشده‌اند.» این جمله را سیدعبدالکریم سجادی گفت که بیش از دو سال است عهده‌دار مسئولیت بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی است. او ادامه داد: متأسفانه توزیع جغرافیایی خوبی را در نخبگان استان شاهد نیستیم و بیشتر نخبگان از شهر مشهد هستند؛ باوجود‌این سعی می‌کنیم که در روستا‌ها و شهر‌های کوچک نیز برای شناسایی این افراد اقدام کنیم، اما به‌دلیل دوری مسافت تا‌به‌حال کمی از این موضوع غافل شده‌ایم.

سجادی در گفتگو با شهرآرا، با اشاره به اینکه شاید وجود دو دانشگاه بزرگ فردوسی و علوم‌پزشکی در مشهد از دلایل دیگری باشد که بیشتر نخبگان استان از مشهد هستند، اظهار کرد: در‌این راستا طرح ایران‌گشت را با کمک آموزش‌و‌پرورش اجرا می‌کنیم که در قالب این طرح، دانش‌آموزان شهر‌های کوچک و روستا‌ها مشخص می‌شوند و به اردو‌های یک یا دوروزه می‌روند تا افراد نخبه شناسایی شوند.

اجرای «ایران‌گشت» در سال آینده

رئیس بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی با بیان اینکه طرح ایران‌گشت با وجود اینکه امسال شروع شد، به‌دلیل کمبود بودجه متأسفانه خیلی محدود بود، افزود: احتمالا در اردیبهشت‌ماه سال آینده ایران‌گشت را با تعداد بیشتری اجرا می‌کنیم. طرح‌های جهادی نیز داریم که در قالب آن نخبگان را به شهر‌ها و روستا‌های کوچک می‌بریم، مشکلات آن‌ها را شناسایی و بعد در بنیاد در مورد آن‌ها کار می‌کنیم.

۵۰۰ نخبه فعال در خراسان‌رضوی

«افراد دارای استعداد‌های برتر» تعبیر دیگری است که سجادی برای افراد نخبه به کار برد و گفت: این بنیاد سابقه هفده‌ساله دارد و زیرنظر معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در حال فعالیت است. از ابتدای تأسیس تاکنون ۴ هزار نفر نخبه در خراسان‌رضوی شناسایی شده‌اند که شاید اکنون حدود پانصد نفر از این تعداد فعال هستند و مابقی آن‌ها دیگر کار تخصصی خود را ادامه نداده‌اند یا از این استان رفته‌اند.

او هدف این بنیاد را حمایت از افرادی دانست که به نسبت هم‌سن‌و‌سالان و هم‌ردیف‌های خود دارای استعداد‌های برتری هستند و بیان کرد: از ۱۰‌سالگی به‌دنبال شناسایی افراد نخبه هستیم که در این حوزه با همکاری آموزش‌و‌پرورش اقدام می‌شود و در‌این‌رابطه سقف سنی برای حمایت از یک نخبه تعیین نشده است. سجادی گفت: زمانی که افراد وارد دانشگاه می‌شوند، به‌موازات اینکه نسبت به شناسایی نخبگان اقدام می‌کنیم، سعی در پرورش آن‌ها نیز داریم. در‌واقع از طریق طرح‌های مختلفی که در بنیاد انجام می‌دهیم، استقلال‌رأی و اعتماد‌به‌نفس را در این افراد بیشتر می‌کنیم و آن‌ها را با کار گروهی آشنا و خودباوری را در آن‌ها زنده می‌کنیم.

ضرورت تأثیرگذاری اجتماعی ایده یک نخبه

رئیس بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی با بیان اینکه بیشترین مخاطبان ما در طرح‌های بنیاد نخبگان، دانشجویان و اساتید دانشگاه هستند، گفت: این مهم به این دلیل است که این افراد از نظر سنی، فکری و تخصصی به مرحله‌ای رسیده‌اند که ایده آن‌ها می‌تواند تأثیرگذاری اجتماعی بیشتری داشته باشد؛ همچنین طرح‌های مختلفی داریم که هرکدام به روشی سعی در بازپروری، آموزش، توانمندسازی و تبدیل افکار و ایده‌های آن‌ها به یک نمونه یا الگو را دارد. در‌واقع هدف این است که ایده نخبگان عملی شود.
وی درباره اینکه بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی شعبه‌ای در شهرستان‌های استان ندارد، بیان کرد: هرکس بخواهد ثبت اختراعی داشته باشد، یا باید به‌صورت حضوری به بنیاد نخبگان مراجعه کند یا وارد سامانه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->